Belastingschulden bij bedrijven uit Groningen


Bent u met uw onderneming gevestigd in de prachtige provincie Groningen en heeft u te maken met problemen bij de Belastingdienst

 

Dan zijn wij u graag van dienst! 

 

Onze onderneming is gespecialiseerd in het ondersteunen van ondernemers en bedrijven die een lastige fase doormaken. 


De Belastingdienst; een geduchte schuldeiser!


Wanneer u achterstanden heeft bij de Belastingdienst dan heeft u te maken met een schuldeiser die u écht serieus dient te nemen. De reden hiervoor is dat de Belastingdienst een bijzondere juridische positie heeft ten opzichte van andere schuldeisers. 

 

Waar andere schuldeisers eerst langs de rechter moeten om -bijvoorbeeld- beslag te leggen op uw tegoeden of bezittingen hoeft de Belastingdienst dat niet. 

 

Ook loopt u het risico om staande gehouden te worden door de Politie. Het is een misvatting dat u hiervoor in een fuik moet rijden. De Belastingdienst kan een signalering op uw voertuig zetten, waardoor de Politie u ook bij een routine controle aan de kant mag zetten en uw voertuig in beslag kan nemen. 

 

In het uiterste geval zal kan de Belastingdienst uw faillissement aanvragen. 

De Belastingdienst; een geduchte schuldeiser!


Met een team van 45 medewerkers zijn wij al vanaf 2014 specialist in de ondersteuning van ondernemers en ondernemingen die te maken hebben met financiële problemen. 

 

Wij werken landelijk, dus ook in Groningen staan wij vele tientallen ondernemers bij het vinden van een oplossing voor hun problematiek. 

 

Ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen maak dan een afspraak voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek op één van onze vestigingen. Wij hebben het liefst dat je bij ons lang komt, maar heb je weinig tijd of zitten we wat te ver weg, dan kan je ook gebruik maken van de mogelijkheid voor een online webmeeting

De Belastingdienst; haast is geboden!


Wanneer het aankomt op schulden is "tijd" één van de belangrijkste factoren. Het geduld van de gemiddelde schuldeiser is meestal beperkt. Vooral wanneer u te maken heeft met de Belastingdienst hebben we rekening te houden met in de wet vastgestelde termijnen. 

 

Ook wanneer u te maken heeft met beslaglegging of zelfs een faillissementaanvraag moet u dit niet onderschatten en is ons eerste advies aan u om snel in actie te komen

 

Onze specialisten zitten van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 18.00 uur voor u klaar. Neem dus snel telefonisch contact met ons op via: 088 - 374 92 49 en leg uw vraag of probleem aan ons voor. Belastingschuld Groningen per Gemeente


Belastingschuld Appingedam Belastingschuld Haren Belastingschuld Pekala
Belastingschuld Bedum Belastingschuld Leek Belastingschuld Stadskanaal
Belastingschuld Ten Boer Belastingschuld Loppersum Belastingschuld Veendam
Belastingschuld Delfzijl Belastingschuld De Marne Belastingschuld Westerwolde
Belastingschuld Eemsmond Belastingschuld Marum Belastingschuld Winsum
Belastingschuld Groningen-stad Belastingschuld Midden-Groningen Belastingschuld Zuidhorn
Belastingschuld Grootegast  Belastingschuld Oldambt  

Schuldsanering bedrijven per provincie


Belastingschulden Groningen Belastingschulden Utrecht

Belastingschulden Friesland

Belastingschulden Noord - Holland

Belastingschulden Drenthe

Belastingschulden Zuid - Holland

Belastingschulden Overijssel

Belastingschulden Zeeland

Belastingschulden Flevoland

Belastingschulden Noord - Brabant

Belastingschulden Gelderland

Belastingschulden Limburg