Over ons

Helpmeuitdeschulden.nl is een snelle en effectieve schuldhulpverlener voor ondernemers, MKB'ers en ZZP'ers. Wij richten ons op een pragmatische aanpak van de problematiek zonder de leefbaarheid voor u en uw gezin uit het oog te verliezen. 

 

Wij richten ons vooral op z.g. minnelijke trajecten. Dit betekent een schuldhulptraject waarbij we in goed overleg met schuldeisers tot redelijke oplossingen weten te komen zonder dat u hiervoor gebruik hoeft te maken van de Wet Schuldsanering Natuurlijke Personen (WSNP) of faillissement. 

 

Wij werken landelijk vanuit onze vestigingen in Amsterdam, Rotterdam en Zeewolde. Onze moderne webmeeting-software stelt ons tevens in staat om eenvoudig met uw te communiceren vanuit het hele land. 

 

Wij geloven sterk in maatwerkoplossingen die gericht zijn op de lange termijn. 

 

Helpmeuitdeschulden.nl is een onderdeel van Entrpnr


Ondernemers en ZZP'ers

Wanneer je als ondernemer op zoek bent naar hulp dat zijn veel van de gebruikelijke kanalen voor u onbereikbaar. Termen als "ondernemers risico" vliegen u om de oren en uiteindelijk staat u er vaak alleen voor. 

 

Ook de bestaande boekhouder of accountant biedt meestal geen oplossing. In veel gevallen is hij een van de schuldeisers of hij heeft te weinig kennis en ervaring op het gebied van schuldhulpverlening om u goed bij te kunnen staan. 

 

Wanneer u vervolgens aanklopt bij een professionele zakelijke schuldhulpverlener dan krijgt u vaak tarieven voorgeschotelt van enkele duizenden euro's. Dit laatste is niet onze werkwijze. 

 

Ook voor ZZP'ers is het intakegesprek gratis. Samen met onze zakelijke adviseur bekijken we de situatie en bespreken we de haalbaarheid van de diverse mogelijkheden. We maken een realistische inschatting van de werkzaamheden en de kosten, vaak gaat dit gecombineerd met het overnemen van uw boekhouding voor een marktconform tarief. 

 

De kosten voor de schuldhulpverlening kunnen op verschillende manieren worden voldaan, zelfs in een -voor u haalbaar- vaststaand maandtarief. 

 

Wanneer u meer wilt weten over onze werkwijze of een afspraak wil maken voor een intakegesprek, neemt u dan contact met ons op.